Bonuspost #20 – Den perfekte Valentines middag!

valentines

Det Valentins Dag på lørdag, og her er mit bud på hvordan du forkæler din eneste ene! 

Hvis du har en ‘special someone’, så er det ultra vigtigt du husker at forkæle ham/hende på lørdag. Det kan gøres på mange måder, men en af de mere sikre er gennem maden 🙂 Der er næsten ingen bedre måde at erklære sin kærlighed på, end en eksklusiv, extravagant middag, som har taget lidt tid og tålmodighed i køkkenet. So light up your candles – find rosenbladene frem og gør klar til den mest romantiske aften hele året!

 

1. Ost, brød og pesto

Staun 14.090097

Start middagen med noget lækkert og nemt der ikke kræver så meget forberedelse. Et lille tapas/oste bord er en god forret der lige kan pirre appetitten. Du kan finde opskriften på hjemmelavede ostekiks her og en opskrift på lækker grønkålspesto her.

 

2. Bøffer med feta

_MG_9420

Små lækre bøffer der er fyldt med smag! Passer perfekt sammen med en lækker salat og nogle stegte kartofler.  Opskriften er her.

 

3. Små nemme jorbærtærter

_MG_0224

Disse tærter er slet ikke så svære at lave som de lyder. Og er der noget så romantisk som jordbær og chokolade? Opskrift her.

 

4. Hjemmelavede flødekarameller

_MG_1061 1

Need i say more? En perfekt aftensnack som afslutning på en lækker dag! Opskrift her.

 

Det er mit bud på valentines middag! Desværre skal jeg selv arbejde hele weekenden, så jeg ville elske at se jeres middag! Bare hashtag #chefsseason på instagram! Jeg bliver så glad!

 

Enjoy! 😉

Skriv et svar