Sæson Opskrift

Februarpost #1 – Vinter Kartoffelsalat

20. februar 2015
Madfotograf,madblog,fotograf,foodie,foodporn_0075

Madfotograf,madblog,fotograf,foodie,foodporn_0075

Februar, Februar, Februar….. Vi er nok kommet til, hvad jeg vil kalde, den mest overflødelige måned på hele året! Jeg er træt af vinter, kulde og storm, og vil egentlig helst bare have noget solskin! Am i right?

Madfotograf,madblog,fotograf,foodie,foodporn_0041

Derfor har jeg pakket så meget sommer, som man overhovedet kan få i februar, ned i denne lækre opskrift! Og hvad siger sommer mere end kartoffelsalat? Den sender i hvert fald nogle tanker om lækre grillaftener på tearassen til mig! :)

2-3 personer

Ingredienser:

6 kartofler
1 håndfuld frosne grønne bønner
1 håndful frossen langbladet spinat
1 halv citron
1 halv lime
3 ‘grydesker’ græsk youghurt
2 spsk oliven olie
1 rødløg
1 rød peber
1 spak rør sukker
salt & peber
2 tsk garam krydderi (min er fra bilka)
1 tsk cayenne peber

—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Kartoflerne koges i vand med salt, peber og en grøntsags bouillion terning. Og køles af
  2. Spinaten og bønnerne (halv optøet, brug evt. microovn) dampes/steges i lidt smør i en gryde – meget kort
  3. Lad kartofler og grøntsager køle helt af!
  4. Rødløg og rød peber snittes
  5. Resten af ingredienserne blandes sammen til dressingen.
  6. Det hele vendes sammen når alt er kølet ned.

Enjoy! 😉

Madfotograf,madblog,fotograf,foodie,foodporn_0066

Everybody deserves nice food! SHARE:

0
Shares
Print Friendly

You Might Also Like