Om bloggen


Har du
nogensinde stået i supermarkedet og irriteret dig over, at du ikke ved, hvilke frugter og grøntsager der er i dansk sæson? Når det er svært at vide, at lige netop nu har asparges den helt rigtige farve, smager fantastisk og ikke koster en formue? Eller at hindbærrene ikke længere er udenlandske, smager af sprøjtemidler og fem dages lang transport? Og desuden koster 35 kr. for 70 g?

Jeg besluttede mig for at gøre noget ved problemet selv. Her på chefsseason.dk, vil du finde lækre opskrifter på sæsonens frugt og grønt. Alt lige fra spinat til brombær, fra æbler til jordskokker og fra selleri til jordbær. Jeg elsker mad, jeg har en stor passion for mad, og det vil jeg gerne dele med jer!

Jeg har altid haft en forkærlighed foWEBr mad. Som barn kunne man ofte finde mig i køkkenet for at hjælpe til. Måske stod jeg der ligeså meget, fordi jeg vidste, at jeg kunne smage undervejs :).

Som jeg blev ældre og årene gik, har jeg eksperimenteret flittigt i køkkenet. Jeg har skullet prøve alt af. Jo mere fancy, jo bedre. Nu vil jeg back to the basics. Jeg vil grave fingrene ned i den danske muld, og udnytte alle de lækre ting, vi har herhjemme – når sæsonen er til det 😉

 

Så hvis du nogensinde har stået nede i supermarkedet og bandet over manglende inspiration og information om de danske sæsoner, så vil jeg gerne byde dig rigtig hjertelig velkommen til chefsseason.dk!

Jeg håber, i vil følge med.  Jeg lover jer, det bliver lækkert!

Enjoy! 😉

3 thoughts on “Om bloggen

  1. Hej Søren,

    Hvad med at lave en Ugens menu, hvor man som du skriver får købt noget grønt eller lignende til en aften, men mangler inspiration til at bruge resten af dette til noget andet, så man ikke ender med at smide endnu mere mad ud.

    Altså en slags sammenhæng i det man får købt ind og samtidig undgå madspild. Det har vi i hvert fald ALT for meget af derhjemme.

    • Hej Jørgen!

      Tak fordi du følger med 🙂

      Det er en rigtig rigtig god ide! Jeg skal se om det kan lade sig gøre på en eller anden måde! 🙂
      Måske det kommer i 2015!

      Rigtig god weekend!

  2. Spændende og visuel flot madblog du har dig. Nem at blive dirigeret rundt og og særdeles nem at blive inspireret af. Glæder mig til at følge og se flere billeder og opskrifter.

Skriv et svar