Sæson Opskrift

Martspost #1 – Scandinavisk Durüm

3. marts 2014
_MG_8822

_MG_8822

_MG_8804

Lækkert, lækkert, lækkert nyt take på den klassiske ‘rullekebab’. Jeg har valgt at kombinere  det lækre fladbrød med fyld vi kender rigtig godt herhjemme! Og så er det pisse nemt! 😉

Ved du hvad der ALTID er i sæson? Krydderurter!! 😀 Thank god for drivhuse! Hold tungen lige i munden, for til denne opskrift er der faktisk 3 opskrifter, men det er slet ikke så svært 😉
Opskriften til brødende kan du finde her.

Persille-basilikum dressing på skyr:
Opskriften er lavet på slump, så styr selv dine mængder efter dine smagsløg 😉 

Ingredienser:

1 stort bundt persille
1 kvart så stort bundt basilikum
3 dl (ca) skyr
3 spsk olivenolie
Lidt salt og peber

—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Blend det hele!!
  2. Dans lidt, fordi det var så nemt!

Fyld:

Ingredienser:

500 g hakket blandet svine-kalve kød
Krydderi: Garam(indisk, kan fåes i fx bilka/føtex), salt, peber, cayenne peber, paprika
Lidt olivenolie

En god håndfuld frossen hel-bladet spinat
En ligeså god håndfuld frosne grønne bønner.
Saften fra 1 lime
Flydende smør

1 rødløg
Flying goose chili sauce

—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Kom kødet i en fryse pose sammen med alle krydderierne og olien, og massér det godt ind i kødet
  2. Lad det stå lidt, mens du laver de næste trin.
  3. Kom lidt smør i bunden af en gryde
  4. Fyld spinat og bønner i grydenog kom lidt smør oven på
  5. Lad det stå på lavt blus, så grøntsagerne bliver ’smørdampet’.
  6. Imens kan du stege kødet og snitte løgene.
  7. Når grøntsagerne er færdige, vender du lime-saften i. (hvis det er søndag, kan du vende en lille-bitte smule fløde med også)
  8. Nu er der ikke andet for, end at fylde herlighederne! De er iøvrigt perfekte til madpakken dagen efter, og nemme at pakke ind!

Enjoy! :)

durum,fladbrød,chefsseason

Everybody deserves nice food! SHARE:

0
Shares
Print Friendly

You Might Also Like