Bonuspost

Bonuspost #5 – Fladbrød

3. marts 2014

_MG_8784

Det NEMMESTE brød jeg nogensinde har lavet! Og så er det perfekt til en lang række ting! 

Dette brød består af kun 4 hovedingredienser! vand, olie, mel og salt. Ingen hævetid, ingen fancy-pancy! Nemmere bliver det ikke! 😀
Jeg bruger brødet til mange forskellige ting heriblandt: Durüm, tapasbrød, nød-pizza-dej og så er det perfekt, hvis man har rester der lige kan rulles ind og tages med på farten 🙂
Du kan sagtens nøjes med kun hvedemel, og kun de 4 ingredienser, men her er luxus udgaven 😉

_MG_8793 copy

Ca 8 stks. afhængig af pandestørrelse.
Ingredienser:

2 dl vand
0.75 dl olie
300 g hvedemel (gerne tipo 00)
50 g durum mel
1 tsk salt
Lidt rosmarin (eller anden krydderurt)

—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Ælt alle ingredienser godt sammen! En røremaskine kan anbefales, ellers dejkrogene på din håndmixer.
  2. Del dejen i 8 boller og rul den meget tyndt ud!
  3. Varm en pande op på fuldt blus, men skru ned på lidt over middel så snart den er varm.
  4. Bag brødene på panden i ca 1 minut på hver side.
    (For mig passer det med at jeg kan lægge et brød på panden, rulle næste bolle halvt ud, vende brødet på panden, rulle det andet brød færdigt ud og så skifte, osv osv. – håber det gav mening 😉 )

Enjoy! 🙂

_MG_8770

Everybody deserves nice food! SHARE:

0
Shares
Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

  • Martspost #1 – Scandinavisk Durüm | Chefs' Sæson 3. marts 2014 at 18:58

    […] Ved du hvad der ALTID er i sæson? Krydderurter!! Thank god for drivhuse! Hold tungen lige i munden, for til denne opskrift er der faktisk 3 opskrifter, men det er slet ikke så svært Opskriften til brødende kan du finde her. […]