Lækkert, lækkert, lækkert nyt take på den klassiske ‘rullekebab’. Jeg har valgt at kombinere det lækre fladbrød med fyld vi kender rigtig godt herhjemme! Og så er det pisse nemt! 😉
Ved du hvad der ALTID er i sæson? Krydderurter!! 😀 Thank god for drivhuse! Hold tungen lige i munden, for til denne opskrift er der faktisk 3 opskrifter, men det er slet ikke så svært 😉
Opskriften til brødende kan du finde her.
Persille-basilikum dressing på skyr:
Opskriften er lavet på slump, så styr selv dine mængder efter dine smagsløg 😉
Ingredienser:
1 stort bundt persille
1 kvart så stort bundt basilikum
3 dl (ca) skyr
3 spsk olivenolie
Lidt salt og peber
—————————————-
Fremgangsmåde
- Blend det hele!!
- Dans lidt, fordi det var så nemt!
Fyld:
Ingredienser:
500 g hakket blandet svine-kalve kød
Krydderi: Garam(indisk, kan fåes i fx bilka/føtex), salt, peber, cayenne peber, paprika
Lidt olivenolie
En god håndfuld frossen hel-bladet spinat
En ligeså god håndfuld frosne grønne bønner.
Saften fra 1 lime
Flydende smør
1 rødløg
Flying goose chili sauce
—————————————-
Fremgangsmåde
- Kom kødet i en fryse pose sammen med alle krydderierne og olien, og massér det godt ind i kødet
- Lad det stå lidt, mens du laver de næste trin.
- Kom lidt smør i bunden af en gryde
- Fyld spinat og bønner i grydenog kom lidt smør oven på
- Lad det stå på lavt blus, så grøntsagerne bliver ‘smørdampet’.
- Imens kan du stege kødet og snitte løgene.
- Når grøntsagerne er færdige, vender du lime-saften i. (hvis det er søndag, kan du vende en lille-bitte smule fløde med også)
- Nu er der ikke andet for, end at fylde herlighederne! De er iøvrigt perfekte til madpakken dagen efter, og nemme at pakke ind!
Enjoy! 🙂