#Sundaymornings

#Sundaymornings – ny sæsonoversigt og instagram update

4. april 2015
Chefsseason dansk madblog sæsonvarer

Chefsseason dansk madblog sæsonvarer

Jeg håber i allesammen har en lækker lækker påske! Og ikke mindst har fået spist noget godt mad! :)

Husker du at følge med på instagram? Der kommer masser af eksklusive updates og ‘behind the scenes’ på @chefsseason. Og når jeg nu skal til New York lige om lidt, vil du kunne følge mit gastronomiske eventyr lige der! :) Jeg glæder mig til at tage jeg med til storbyen!

 

Selvom jeg rejser til andre himmelstrøg, skal i selvfølgelig have sæsonoversigten for April. Bare tryk på det lille billede, og så er den lige til at pinte ud og hænge op!

SæsonOversigt april råvarer sæson chefsseason blogger

 

 

Enjoy! 😉

Everybody deserves nice food! SHARE:

0
Shares
Print Friendly

You Might Also Like