#Sundaymornings & Aprils sæson-oversigt

Untitled Jeg må jo erkende, at jeg har lidt ondt i hovedet denne morgen! Men med god grund! I går aftes blev bloggen fejret med sushi, hvidvin og mojitos! En lækker, men farlig blanding 🙂 I dag skal jeg slappe af. Sådan en uge op til blog release er travl, så i dag står den på bagning og ‘Dexter’ fra netflix! Og intet andet.

Men først er der lige en lille goodie til jer! Her har i en oversigt over April-sæsonens frugt og grønt! Nem, overskuelig og lige til at hænge op i køkkenet! (Bare tryk på billedet)

SæsonOversigt-april

Husk at i kan finde Chefs Season på facebook.com/chefsseason , på instagram: @ChefsSeaon og min personlige instagram: @StaunP

Jeg vil rigtig gerne se hvad i laver her til ‘morgen’ så #sundaymornings og @chefsseaon på jeres billede! Rigtig god søndag allesammen!

Enjoy! 😉

Skriv et svar