Bonuspost

Grød med pistaciesmør, banan og ananaskirsebær

27. juli 2017
_MG_6967 1

Skal din morgen være lidt ekstra lækker, så kan jeg varm anbefale denne grød! =) 

 

Jeg elsker de langsomme ferie/weekendmorgener! Men altså, hvem kan ikke også lide at sove længe? 😀 Men det er nu lidt bedre når man tager sig tid til at hygge lidt om morgenmaden. Selvom denne grød ikke tager lang tid at lave, så er det altså klart en af mine favoritter til disse “slow-mornings”.

_MG_6939

1 prs.
Ingredienser: 

  • 1 dl havregryn
  • 0,5 dl græskarkerner
  • 2 dl mælk
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk sukker
  • 2 tsk pistaciesmør (det er ligesom nutella, men lavet på pistacienødder. Kan fås i få butikker og ellers på nettet)
  • 0,5 banan
  • 5 ananaskirsebær
  • lidt mandler

 

Fremgangsmåde:

  • Havregryn, græskarkerner, mælk, salt og sukker varmes langsomt op under omrøring. Når det har grødkonsistens tages den af varmen og pistaciesmøren røres i.
  • Banan, ananaskirsebær og mandler skæres/hakkes og kommes ovenpå.
  • Pynt evt med lidt skovsyre og mynte hvis det skal være ekstra lækkert!

Enjoy! 😉

_MG_6953

Everybody deserves nice food! SHARE:

0
Shares
Print Friendly

You Might Also Like