Sæson Opskrift

Buddha Bowl med perlespelt, chorizo & kikærter

8. juni 2017
_MG_6733

Ugens anden Buddha Bowl er MINDST lige så lækker som den første

Her får i endnu en Buddha bowl variant! Denne gang med base på perlespelt. Den mætte, om muligt, en del mere end den første udgave som du kan finde her: Buddha Bowl med quinoa, kylling og avocado.

_MG_6728

 

Ingredienser:

200g perlespelt
3 spsk olivenolie
salt
peber
saft fra 1 lime

1ds kikærter
0,5 løg
2 tsk paprika
2 tsk spidskommen
salt
peber

1 rødbede
0,5 squash
180g campignon
100 g cherrytomater
200g chorizo
frisk korriander

 

Fremgangsmåde:

  1. Perlespelten koges som anvist, og smages derefter til med salt, peber, lime saft og olivenolie.
  2. Løget hakkes fint og blandes med kikærter, paprika, spidskommen og salt og peber. Steg det på en varm pande til de er møre og lidt sprøde – ca 10 min.
  3. Champignon og chorizo skæres ud og steges på pande, hver for sig!
  4. Rødbede og squash rives groft og tomaterne skæres ud.
  5. Nu skal det hele bare samles i en lækker skål.

Enjoy! 😉

_MG_6743

_MG_6754

Everybody deserves nice food! SHARE:

0
Shares
Print Friendly

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply