Forårs maregns med skyrcreme og marinerede jordbær

En smuk lækker kage der smager af sol og forår! Perfekt til gæstebesøg

NU er det altså snart forår… please.. Det kommer lige om lidt! Jeg tyvstartede lidt på på de varmere måneder og lavede denne lækre forårskage. Jeg kunne næsten mærke den varme sol i på kinderne for hver bid. At blande flødeskum og skyr, giver en lækker fyldig konsistens og en let syrlig smag – tro mig, det smager fantastisk omend det lyder lidt mærkeligt. Jeg håber i syntes om den! Tag endelig billeder af dine kreationer og upload dem med #chefsseason! Jeg vil så gerne se når i laver mine opskrifter 🙂

Jordbærkage forårskage opskrift

Ingredienser:

Marengsbunde
4 æggehvider
200g sukker
100g kokosmel
100g hakket mørk chokolade

Creme
5 dl piskefløde
2,5 dl skyr natural
2 stænger vanilie
Lidt sukker

Top
1 bakke jorbær
5 spsk granatæbleedike
2 spisk sukker
Lidt hakkede pistacie nødder

—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Jordbær skylles og skæres i stykker. Vend jordbærrene i eddiken og sukkeret og stil dem på køl.
  2. Pisk æggehvider og sukker sammen til massen er hel stiv.
  3. Vend kokos og chokolade i.
  4. Smør massen ud den ønskede form og bag ved 165° i ca 25 min.
  5. Pisk fløde til skum og vend forsigtigt skyren i.
  6. Flæk vaniljestængerne og skrab kornene ud. Brug sukkeret til let at få skilt kornene ad, inden det vendes i cremen. (Smag evt til med lidt extra sukker)
  7. Saml kagen og top med hakkese pistacienødder og lidt extra chokolade.

Enjoy! ?

Skriv et svar