Septemberpost #2 – Flødestuvet kartofler m. porre og blåskimmelost

Lækker, cremet kartofler perfekt til et stykke oksekød!

Som i nok allesammen har gættet, er jeg utroligt glad for kartofler! =D Og heldigvis er danske kartofler altid at finde. Ligesom med porre!
Her er en variation på de klassiske flødestuvet kartofler med en ekstra pikant smag og cremet konsistens fra blåskimmelosten 🙂

Staun 14.090144 kopi

Ingredienser:

500g kartofler

1 porre

40-50g ost

0.5 liter fløde

—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Kartofler og porre skæres i skiver og spredes godt ud i et ildfast fad.
  2. Rør fløde og ost godt sammen og det ud over fadet.
  3. Bages ved ca 200° i ca 30-40 min. (det er en god ide at holde øje med det undervejs)

Enjoy! 😉

Skriv et svar