Lækker, knasende crumble med modne søde blommer! Perfekt til eftermiddagskaffen!
Blommer er ikke til at komme uden om lige nu! Vi får dem jo næsten kastet i nakken, uanset hvor vi går 🙂
De kan bruges til en sørens masse forskellige ting, men en af mine favorit ‘go-to’ desserter er altså crumble! Den er stensikker hver gang, og er en hurtig tilføjelse til kagebordet.
Ingredienser:
6 blommer
160 g sukker
160 g mel
160 g smør
160 g havregryn
—————————————-
Fremgangsmåde
- Blommer skylles og skæres i tynder både.
- Fyld et fad op med blommerne
- Sukker, mel, smør og havregryn blandes til en ensartet masse og smuldres ud over blommerne.
- Bages ved 180-200° i ca 25 min.
Husk at hashtagge #chefsseason på instagram når du laver mad fra bloggen! Jeg vil så gerne se det! =)
Enjoy! 😉