Septemberpost #1 – Blommecrumble!

Staun 14.090056

Lækker, knasende crumble med modne søde blommer! Perfekt til eftermiddagskaffen!

Staun 14.090053
Blommer er ikke til at komme uden om lige nu! Vi får dem jo næsten kastet i nakken, uanset hvor vi går 🙂
De kan bruges til en sørens masse forskellige ting, men en af mine favorit ‘go-to’ desserter er altså crumble! Den er stensikker hver gang, og er en hurtig tilføjelse til kagebordet.

Staun 14.090050

Ingredienser:

6 blommer
160 g sukker
160 g mel
160 g smør
160 g havregryn

—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Blommer skylles og skæres i tynder både.
  2. Fyld et fad op med blommerne
  3. Sukker, mel, smør og havregryn blandes til en ensartet masse og smuldres ud over blommerne.
  4. Bages ved 180-200° i ca 25 min.

Husk at hashtagge #chefsseason på instagram når du laver mad fra bloggen! Jeg vil så gerne se det! =)

 

Enjoy! 😉

Staun 14.090063 Staun 14.090061 Staun 14.090073

Skriv et svar