Sommeren banker på døren, solen skinner og de her kager er perfekte til de varme sommerdage i haven!
Rabarber er i højsæson lige nu, og det skal selvfølgelig udnyttes. Disse cupcakes er lette, syrlige og søde. Selve kagen er en basic vanilie-cupcake, som jeg tit bruger når jeg skal teste nye toppings af 🙂
Vanilie cupcakes –Ca 9 stk
Ingredienser:
100 g hvedemel
20 g havregryn
40 g smør
1 dl mælk
1 æg
140 g sukker
1 vanilie stang
2 tsk bagepulver
lidt salt
—————————————-
Fremgangsmåde
- Bland alle de tørre ingredienser godt sammen med smørret
- Tilsæt langsomt mælken under omrøring
- Pisk æget sammen og tilsæt det under omrøring
- Bages ved ca. 170° i 20 min.
Rabarber frosting
Ingredienser:
125 g rabarber
75 g sukker
0.5 dl vand
200 g flødeost
2 dl skyr
—————————————-
Fremgangsmåde
- Rabarber, sukker og vand kommes i en gryde og koges til en kompot ved svag varme i ca 10-18 min
- Lad kompotten køle helt af
- Rør skyr og ost sammen til en ensartet masse og bland rabarberkompotten i
Enjoy! 😉