Bonusopskrift # 12 – Bløde espresso cookies

 

_MG_9481

_MG_9468

Coffee-lovers are gonna wanna try these! 😉

Der er ikke så meget at sige! Disse cookies er en variation af mine Peabutbutter-Marsmellow cookies og de er en fryd for alle der elsker kaffe lige så meget som mig! 😀 I opskriften er der kun brugt 0.5 æg. Det er fordi jeg delte 1 stor portion i 2 og lavede både cookies med espresso og nogle med extra nødder og chokolade 😉

 

Ca. 6 store
Ingredienser:

100 g mel
20 g havregryn
75 g smør
75 g brun farin
60 g sukker
0.5 æg
100 g hakkede blandede nødder
1 dl espresso (eller virkelig stærk instant)
1 tsk salt
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
1 tsk vanilie pulver

—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Start med at røre sukker, farin og smør til en ensartet masse – derefter røres ægget i
  2. Tilsæt resten af ingredienserne og rør sammen
  3. Lav små klumper på en bageplade (husk de flyder meget ud!) – jeg kunne have 6 på min
  4. Bages v. 170° i ca. 15-20 min.
  5. Lad dem køle helt af.

Enjoy! 😉

Untitled

Skriv et svar