Sæson Opskrift

Septemberpost #1 – Blommecrumble!

16. september 2014
Staun 14.090056

Staun 14.090056

Lækker, knasende crumble med modne søde blommer! Perfekt til eftermiddagskaffen!

Staun 14.090053
Blommer er ikke til at komme uden om lige nu! Vi får dem jo næsten kastet i nakken, uanset hvor vi går :)
De kan bruges til en sørens masse forskellige ting, men en af mine favorit ‘go-to’ desserter er altså crumble! Den er stensikker hver gang, og er en hurtig tilføjelse til kagebordet.

Staun 14.090050

Ingredienser:

6 blommer
160 g sukker
160 g mel
160 g smør
160 g havregryn

—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Blommer skylles og skæres i tynder både.
  2. Fyld et fad op med blommerne
  3. Sukker, mel, smør og havregryn blandes til en ensartet masse og smuldres ud over blommerne.
  4. Bages ved 180-200° i ca 25 min.

Husk at hashtagge #chefsseason på instagram når du laver mad fra bloggen! Jeg vil så gerne se det! =)

 

Enjoy! 😉

Staun 14.090063 Staun 14.090061 Staun 14.090073

Everybody deserves nice food! SHARE:

0
Shares
Print Friendly

You Might Also Like