Sæson Opskrift

Oktoberpost #1 – Bagte, fyldte hokkaiodo

12. oktober 2014
Staun 14.090193

Her er en rigtig lækker, nem efterårsret. Hokkaido’en er i sæson her i oktober og det er i den grad et undervurderet græskar! Den smager nemlig fantastisk!

Græskar græskar græskar! Det er ikke noget der siger oktober og efterår bedre! Her er en utrolig nem ret, som du hurtigt kan lave en hverdagsaften der skal smage lidt bedre end normalt 😉

Staun 14.090193

Ingredienser:

1 lille hokkaido
200 g oksefars
1 æg
75 g Creamy Blue
2 tsk paprika
2 tsk salt
Lidt peber og spidskommen

—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Skær hokkaidoen over på midten og tag indmaden ud med en ske
  2. Pensl den med olie
  3. Fars, ost, æg og krydderier blandes sammen til en masse og fyldes i.
  4. Bages ved 200° i ca 45 min.
  5. Serveres evt. med en lækker salat til

Enjoy! 😉

Staun 14.090206 Staun 14.090203

Everybody deserves nice food! SHARE:

0
Shares
Print Friendly

You Might Also Like