Sæson Opskrift

Majpost #2 – Vaniliecupcakes m. rabarber-cremecheese frosting

18. maj 2014
Inhouse9934

Inhouse9934

Sommeren banker på døren, solen skinner og de her kager er perfekte til de varme sommerdage i haven!

 

Rabarber er i højsæson lige nu, og det skal selvfølgelig udnyttes. Disse cupcakes er lette, syrlige og søde. Selve kagen er en basic vanilie-cupcake, som jeg tit bruger når jeg skal teste nye toppings af :)

 

Vanilie cupcakes –Ca 9 stk

Ingredienser:

100 g hvedemel
20 g havregryn
40 g smør
1 dl mælk
1 æg
140 g sukker
1 vanilie stang
2 tsk bagepulver
lidt salt

—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Bland alle de tørre ingredienser godt sammen med smørret
  2. Tilsæt langsomt mælken under omrøring
  3. Pisk æget sammen og tilsæt det under omrøring
  4. Bages ved ca. 170° i 20 min.

Inhouse11101

Rabarber frosting

Ingredienser:

125 g rabarber
75 g sukker
0.5 dl vand

200 g flødeost
2 dl skyr

—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Rabarber, sukker og vand kommes i en gryde og koges til en kompot ved svag varme i ca 10-18 min
  2. Lad kompotten køle helt af
  3. Rør skyr og ost sammen til en ensartet masse og bland rabarberkompotten i

Enjoy! 😉

Inhouse9942

 

Everybody deserves nice food! SHARE:

0
Shares
Print Friendly

You Might Also Like