Her er en af de bedste ‘snacks’ jeg kender! Den er perfekt til let aftensmad eller til madpakken! Og med lækre, danske sæsonvarer bliver den kun bedre!
Quesadillas kan laves i UENDELIGT mange variationer! Hvis i har læst med et stykke tid, har i nok opdaget at jeg er stor fan af retter der kan varieres 🙂 Quesadillas er perfekt til at få ryddet op i grøntsagsskuffen, pålægshylden eller få spist resterne fra aftensmaden dagen før, på en ny måde. Denne version gør brug af nogle fantastiske råvarer som er i sæson netop nu! Nemlig bredbladet persille, grønkål og portobello svampe.
Opskrift til ca 3-4 pers
Ingredienser:
6 fuldkorns tortillas
6 kogte kolde kartofler
3 store portobello svampe
150 g revet cheddar
ca 1 kvart grønkålshoved
En god håndfuld bredbladet persille
Lidt pesto (jeg har denne gang brugt en peberfugtspeste, og den var perfekt)
—————————————-
Fremgangsmåde
- Start med at klargøre svampene. Det gøres lettest ved at hive stilken af og så fjerne lammelerne med en ske. Derefter kan du skylle den meget let – husk at tørre den af for vand bagefter.
- Svampene skæres i tynde skiver og steges på en pande i lidt olie ved høj varme. Sæt til side (Det er bedst kun at smide lidt svampe på adgangen. Svampe er meget vandholdige og smider rigtig meget væske ved stegning – så hvis der er for mange på panden koger de istedet for at stege).
- Skær kartofler i skiver og snit grønkål og persille groft.
- Nu skal der samles! Husk det kun er på halvdelen af tortillaen. Start med cheddar så grønkål, persille, svampe kartoffel og pesto. Slut med lidt mere cheddar.
- Fold den sammen og grill den på en af de smarte store toaster-jern eller på en grill-pande
Enjoy! 😉
Mmm De kartoffel quesadillas ser fantatiske ud :)Tak for dejlig inspiration 🙂