Bonuspost – Banan-is med peanutbutter !

 

Bananis

Lækker uimodståelig og cremet is! Og så næsten uden fedt! Og faktisk kun 4 ingredienser!!  Whats not to like? 

Jeg trængte til en extra lille bid sommer inden den forsvinder, så jeg kastede mig over disse ispinde! Har du ikke en form, så kan denne is sagtens bruges som en lækker softice!
Jeg har lavet mine med peanutbutter og mørk chokolade. Det er en af mine yndlings kombinationer, men i virkeligheden kan du jo faktisk blande næsten hvad som helst i! Jeg lavede også nogle med pistacie-smør/nutella. Et lille glas som jeg har købt med hjem fra New York. Det smager fantastisk og jeg har før købt det med hjem fra Italien, men jeg har ikke fundet det her hjemme endnu! Jeg er i fuld gang med at lave min egen opskrift på det! 🙂

fedtfattig is

 

Ingredienser:
Til 6 ispinde

 

7 modne bananer
2 tsk flydende honning
2 spsk peanut butter
20 g mørk chokolade

—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Bananerne skrælles og skæres i skiver.
  2. Kom skiverne i nogle lufttætte poser/beholdere og frys dem til de er helt frosne. (Det går hurtigere hvis de kun ligger i et lag)
  3. Når de er frosne blendes de sammen med de andre ingredienser i en foodprocessor eller mini hakker. (Kom chokoladen i til sidst hvis du gerne vil have lidt større stykker)
  4. Jeg har pyntet dem med smeltet chokolade og hakkede hasselnødder.
  5. Enjoy! 😉

hjemmelavet is

 

Skriv et svar