Disse cookies dufter ikke af andet end forår! 😀
Har får i lige en ultra nem opskrift på de lækreste forårs-cookies!
Ingredienser:
125 g sukker
250 g blødt smør
250 g hvedemel
125 g havregryn
200 g hvid chokolade
ca 100 g syltede kirsebær, der må godt komme lidt af siruppen med (jeg bruger de populære amarone kirsebær, som er i et hvidt glas med blå/rød mønster på)
Lidt salt
1 tsk vaniliepulver
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
Evt lidt hakkede pistacienødder
—————————————-
Fremgangsmåde
- Sukker og smør blandes grundigt sammen til en ensartet masse
- Vend kirsebærrene i blandingen
- Hak 50 g af chokoladen og rør det forsigtigt i dejen med resten af ingredienserne (pistacienødder undtaget)
- Form små runde cookies af dejen, placer på en bageplade og bag dem v. 180° (varmluft) i ca 13-15 min.
- Lad dem køle af på en rist til de er helt sprøde.
- Smelt resten af chokoladen og brug det som pynt på cookies’ne. Drys til sidst med pistacienødder.
Ps. hvis du gerne vil temperere chokoladen, kan det nogenlunde gøres ved at smelte 2/3 dele af chokoladen, tage den af vandbadet og kon den sidste del af chokoladen i så den smelter. Det plejer at virke for mig)
Enjoy! 😉
Husk at dele billeder på #chefsseason når du laver opskrifter fra bloggen! Så kommer du her på hjemmesiden!