Bonuspost

Cookies med kirsebær & hvid chokolade

24. april 2017
cookies kirsebær

Disse cookies dufter ikke af andet end forår! 😀

Har får i lige en ultra nem opskrift på de lækreste forårs-cookies!

Ingredienser:

125 g sukker
250 g blødt smør
250 g hvedemel
125 g havregryn
200 g hvid chokolade
ca 100 g syltede kirsebær, der må godt komme lidt af siruppen med (jeg bruger de populære amarone kirsebær, som er i et hvidt glas med blå/rød mønster på)
Lidt salt
1 tsk vaniliepulver
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
Evt lidt hakkede pistacienødder

—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Sukker og smør blandes grundigt sammen til en ensartet masse
  2. Vend kirsebærrene i blandingen
  3. Hak 50 g af chokoladen og rør det forsigtigt i dejen med resten af ingredienserne (pistacienødder undtaget)
  4. Form små runde cookies af dejen, placer på en bageplade og bag dem v. 180° (varmluft) i ca 13-15 min.
  5. Lad dem køle af på en rist til de er helt sprøde.
  6. Smelt resten af chokoladen og brug det som pynt på cookies’ne. Drys til sidst med pistacienødder.
    Ps. hvis du gerne vil temperere chokoladen, kan det nogenlunde gøres ved at smelte 2/3 dele af chokoladen, tage den af vandbadet og kon den sidste del af chokoladen i så den smelter. Det plejer at virke for mig)

Enjoy! 😉

Husk at dele billeder på #chefsseason når du laver opskrifter fra bloggen! Så kommer du her på hjemmesiden!

havregrynscookies

 

Everybody deserves nice food! SHARE:

0
Shares
Print Friendly

You Might Also Like