Sæson Opskrift

Augustpost #2 – Lynsyltet porresalat m. mango & valnødder

25. august 2014
_MG_0519

_MG_0519

Den danske porresæson er lang, (Juli-April) og den er nyligt startet igen. Og de smager jo dejligt! =) 

Denne salat er nem, og et lækkert alternativ til de lidt mere traditionelle salater. Porre og rødløg er ‘lyn-syltet’, og sammen med sødmen fra mangoen og fedmen fra nødderne er denne salat godt, til stort set alt. Denne gang spiste jeg den til et mørt stykke oksekød, men resterne skal i en sandwich i morgen! :)

Ingredienser:

0.5 dl rørsukker
1.5 dl lager eddike
1 porre
3 små rødløg
1 bundt radiser
1 mango
1 håndfuld valnødder

—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Porre og løg snittes fint i lange strimler og puttes i en skål med eddike og sukker – lad hvile i 10 min.
  2. Skær radiser i små strimler.
  3. Skær mangoen ud i tern – find evt en video på youtube, for at se hvordan det nemmest gøres 😉
  4. Rist valnødderne kort på en tør pande
  5. Hæld eddiken fra porrene og tilsæet resten af ingredienserne.

Enjoy! ;)

Husk at hashtagge #chefsseason på instagram, når du laver mad fra bloggen! Jeg vil så gerne se det ;)

_MG_0553

Everybody deserves nice food! SHARE:

0
Shares
Print Friendly

You Might Also Like