Augustpost #1 – Spidskålswraps med grillede grøntsager, risnudler og kylling

 

_MG_0314

Jeg er fan af alt mad der kan pakkes ind og nemt spises i hånden! Men nogle gange bliver man træt af brød – let me introduce to this fella!

Spidskål er et lækkert og nemt alternativ til alm. brød-wraps. Altså, de skal jo bare skylles og pakkes med fyld! =D Lige med spidskål er jeg mest til kylling som fyld, du kan selvfølgelig bruge lige hvad du har lyst til! Mit køleskab er desværre i stykker, så den eneste friske grøntsag i dag er spidskålen (i know! Det fandme mærkeligt at have en blog med fokus på sæsonens frugt og grønt, for så at bruge frossent grønt), men jeg vil ikke købe noget før jeg atter har et køleskab. Heldigvis havde jeg en pose frosne blandede grøntsager.

Der er ingen mængde angivelser, det her er simpelthen en ren ‘tøm-køleskabet’ opskrift! Tag hvad du har, make it work 😉

Ingredienser:

1 spidskål
Kylling
En masse grøntsager
Risnudler
En skefuld philidelphia med urter

Dressing:
2 dl Sweet chili sauce
0.5 dl Chilisauce
0.5 dl Sesamolie
2 tsk Fishsauce
Saft fra en lime

—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Hæld kogene vand over risnudlerne, så det dækker, kom låg på og lad det stå i ca 12 min.
  2. Steg kyllingen – når den er lige ved at være færdigstegt, tilsættes smøreosten og blandes med kyllingen (det giver en lækker cremet smag)
  3. Tag kyllingen af panden og steg dine grøntsager
  4. Skær bunden af spidskålen, så er det nemmere at dele den i blade, og skyl den.
  5. Alle ingredienserne til dressingen blandes hurtigt sammen
  6. Nu skal dine wraps bare samles!

Enjoy! 😉

Husk at hashtagge #chefsseason på instagram, når du laver mad fra bloggen! Jeg vil så gerne se det 😉

_MG_0337 _MG_0323

One thought on “Augustpost #1 – Spidskålswraps med grillede grøntsager, risnudler og kylling

  1. Pingback: Opsamling på august + september samt sæson-oversigt for oktober | Chefs Season

Skriv et svar