#Sundaymornings – Tilbageblik på Juli samt sæsonoversigt for August + September

Vi kigger tilbage på en Juli fyldt med bla. masser af Jordbær! Og her kan du downloade oversigten over frugt og grønt i sæson den næste 1,5 måned 😉

Jeg dør langsomt inden i! Jeg er STADIG uden køle/fryseskab og har været det i snart en måned! Jeg har ondt af folk der levede i fortiden uden sådan en fantastisk skab. Min pung bliver mindre og mindre, for det er eddermanme dyrt at skulle handle ind til 1 måltid af gangen! For ikke at nævne de gange hvor jeg har købt sushi og andet take-away der bare har været i nærheden af friske råvarer og ikke svømmer i friture!

Slut med sure opstød! Juli har været fyldt med jordbær og andre lækre sager! Jeg har arbejdet en hel del ‘bag kulissen’ på Chefsseason og i dag kommer der faktisk en hemmelig personlighed i mit køkken, for at lave næste afsnit af Special Guest! Så se frem til en give away snarest på bloggen!
Derudover kommer der et nyt tophemmeligt projekt til live i slutningen af i år/starten af 2015! Og jeg GLÆDER mig som et lille barn! 😀

Og så til opsmalingen:

_MG_0203

BONUSPOST #14 – FLETTEDE TAPAS-STÆNGER

 

 

_MG_0263 _MG_0224 _MG_0215

JULIPOST #1&2 – JORDBÆR X3 !

 

 

_MG_0284

BONUSPOST #15 – LADY & VAGABONDEN PÅ 15 MIN!

 

 

Og her er oversigten over frugt og grønt for August + September – lige til at printe ud og hænge op! 🙂

SæsonOversigt august SæsonOversigt sep

Enjoy! 😉

HUSK at hashtagge #chefsseason @chefsseason på instagram når du laver mad fra bloggen! Så bliver jeg så glad! 🙂

Skriv et svar