Lækker kartoffelsalat som passer perfekt til grill-bordet!
Det er ikke nogen hemmelighed at jeg ELSKER kartoffelsalat! Faktisk elsker jeg bare kartofler ;D Men kartoffelsalat er en af mine favoritter, og der bliver tit eksperimenteret med nye opskrifter. Måske i kan huske min vinter-udgave? Den her smager en hel del mere af sommer. Med den sure-søde smag af rabarber, tyngden fra dressingen og et kick fra krydderurterne, er dette nok den bedste jeg nogensinde har lavet! Den er i hvertfald på top 3! Jeg spiste den sammen med nogle gode bøffer og nogle friske grønne asparges (Mest så jeg havde en undskyldning for at dyppe noget i dressingen )
Ca. 2 prs.
Ingredienser:
300 g kartofler – kogte og afkølede! (kan sagtens gøres dagen før)
1,5 dl creme fraiche
1 dl mayo
1 tsk dijon sennep
1 rødløg
1 lille bundt rabarber – ca 5-6 stk
Saft fra en halv lime
Frisk purløg og dild
1 dl rør-sukker ca. (Jeg brugte nok 1.5)
—————————————-
Fremgangsmåde
- Skær rabarber i små tern og kom den i en gryde
- Tilsæt en lille smule vand og sukker i gryden og lad dem dampe lidt. De skal være lidt møre men det er vigtigt at de ikke koger helt ud – der skal stadig være bid i dem
- Hæld væden fra og lad dem køle af.
- Bland creme fraiche, mayo og sennep – smag til med lidt salt og peber
- Snit dild, purløg og rødløg og bland det i dressingen
- Til sidt vendes kartofler, rabarber og limesaft i
Enjoy! 😉