Det onsdag og midt på ugen har man brug for et lille boost! Derfor blev der kræset lidt for menuen, som endte ud i noget der nemmest kan betegnes som tøm-hvad-du-har- / jeg-har-lyst-til-alt-muligt-forskelligt- tapas.
Falaffel, rødbedesalat, hvidløgsbrød, sesam-stegte bønner, krydderpasta og masser af grønt! Hvad mere kan man ønske sig på en onsdag?
Her er opskriften på rødbedesalaten og bønnerne. Resten kommer i en anden post 😉
2 personer
Rødbede-salat
Ingredienser:
3 rødbeder
1 porre
1 dl. æblecider eddike
1 spsk honning
2 tsk. sukker
1 tsk cayenne
ca 2 spsk olivenolie
lidt friskt kværnet salt og peber
lidt ristede hasselnødder og græskar-kerner
—————————————-
Fremgangsmåde
- Rødbederne skrælles og rives groft
- Porren skylles, bund og top skæres væk.
- Snit porren i fine, tynde strimler. Dette gøres lettest ved, at halvere stammen og så skære på langs
- Rødbedderne og porren blandes med resten af ingredienserne i en skål
Sesam-stegte bønner
Ingredienser:
1 dåse/brik røde kidney bønner
Sesam- og hørfrø
Salt
All around krydderi
—————————————-
Fremgangsmåde
- Dræn bønnerne og steg dem af på en varm pande
- Så snart alt væsken er væk tilsættes frøene og krydderier
- Steg indtil bønnerne er sprøde og sprækker lidt
Enjoy! 😉