Rødbeder er smagfulde og billige i denne tid! Det skal udnyttes og det kan det gøres rigtig nemt!
Vi forsætter stilen med nem middag her i Januar 😉 Der er ikke meget arbejde i denne ret udover at skrælle rodfrugterne. De passer sig selv i ovnen.
1-2 personer
Ingredienser:
4 kartofler
2 rødbeder
1 Håndfuld frosne grønne bønner
1 spsk. frisk ost (fx puck eller feta)
1 Rødløg
Frisk basilikum
Sesamfrø
En rest mandler
Paprika
Cayenne peber
Salt (Jeg har dog brugt en Kryddersalt fra Italien)
—————————————-
Fremgangsmåde
- Skræl kartofler, rødbeder og løg
- Skær i skiver og spred på en bageplade
- Drys krydderrier samt basilikum udover hele pladen
- Tilberedes i alm. ovn ved 200° i ca. 40-60 min. (eller til gyldne)
- Bønnerne kommes i en skål og overhældes med kogende vand.
- Lad stå i nogle minutter og hæld vandet fra (På denne måde bliver bønnerne rigtig sprøde og saftige)
- Vend sesamfrø og hakkede mandler sammen med bønnerne
Enjoy! 😉
One thought on “Januarpost #2 – Rodfrugter m. bønnesalat”