Januarpost #2 – Rodfrugter m. bønnesalat

mad,fotograf,madblog,danmark,foodie_0034

Rødbeder er smagfulde og billige i denne tid! Det skal udnyttes og det kan det gøres rigtig nemt!

Vi forsætter stilen med nem middag her i Januar 😉 Der er ikke meget arbejde i denne ret udover at skrælle rodfrugterne. De passer sig selv i ovnen.

1-2 personer

Ingredienser:

4 kartofler
2 rødbeder
1 Håndfuld frosne grønne bønner
1 spsk. frisk ost (fx puck eller feta)
1 Rødløg

Frisk basilikum
Sesamfrø
En rest mandler
Paprika
Cayenne peber
Salt (Jeg har dog brugt en Kryddersalt fra Italien)

—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Skræl kartofler, rødbeder og løg
  2. Skær i skiver og spred på en bageplade
  3. Drys krydderrier samt basilikum udover hele pladen
  4. Tilberedes i alm. ovn ved 200° i ca. 40-60 min. (eller til gyldne)
  5. Bønnerne kommes i en skål og overhældes med kogende vand.
  6. Lad stå i nogle minutter og hæld vandet fra (På denne måde bliver bønnerne rigtig sprøde og saftige)
  7. Vend sesamfrø og hakkede mandler sammen med bønnerne

Enjoy! 😉

mad,fotograf,madblog,danmark,foodie_0013 mad,fotograf,madblog,danmark,foodie_0023

 

One thought on “Januarpost #2 – Rodfrugter m. bønnesalat

  1. Pingback: Januarpost #3 – Rodfrugter m. bønnesalat | Chefs' Sæson

Skriv et svar