Kartoffel quesadillas m. portobello, grønkål og bredbladet persille

_MG_1514
Her er en af de bedste ‘snacks’ jeg kender! Den er perfekt til let aftensmad eller til madpakken! Og med lækre, danske sæsonvarer bliver den kun bedre!

Quesadillas kan laves i UENDELIGT mange variationer! Hvis i har læst med et stykke tid, har i nok opdaget at jeg er stor fan af retter der kan varieres 🙂 Quesadillas er perfekt til at få ryddet op i grøntsagsskuffen, pålægshylden eller få spist resterne fra aftensmaden dagen før, på en ny måde. Denne version gør brug af nogle fantastiske råvarer som er i sæson netop nu! Nemlig bredbladet persille, grønkål og portobello svampe.

_MG_1511

Opskrift til ca 3-4 pers
Ingredienser:

6 fuldkorns tortillas
6 kogte kolde kartofler
3 store portobello svampe
150 g revet cheddar
ca 1 kvart grønkålshoved
En god håndfuld bredbladet persille
Lidt pesto (jeg har denne gang brugt en peberfugtspeste, og den var perfekt)

—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Start med at klargøre svampene. Det gøres lettest ved at hive stilken af og så fjerne lammelerne med en ske. Derefter kan du skylle den meget let – husk at tørre den af for vand bagefter.
    _MG_1496 _MG_1501
  2. Svampene skæres i tynde skiver og steges på en pande i lidt olie ved høj varme. Sæt til side (Det er bedst kun at smide lidt svampe på adgangen. Svampe er meget vandholdige og smider rigtig meget væske ved stegning – så hvis der er for mange på panden koger de istedet for at stege).
  3. Skær kartofler i skiver og snit grønkål og persille groft.
  4. Nu skal der samles! Husk det kun er på halvdelen af tortillaen. Start med cheddar så grønkål, persille, svampe kartoffel og pesto. Slut med lidt mere cheddar.
  5. Fold den sammen og grill den på en af de smarte store toaster-jern eller på en grill-pande

Enjoy! 😉

_MG_1523 _MG_1527

One thought on “Kartoffel quesadillas m. portobello, grønkål og bredbladet persille

Skriv et svar