Food Festival 2014 + Madfusionen.dk

_MG_0658

Jeg havde en lækker dag på Food Festival og i skal da ikke snydes for lidt billeder! 😉 

Ak… Jeg er da håbløst bagefter alle de andre bloggere, som havde billeder klar allerede i mandags! =D Men! Jeg havde en skøn dag på Food Festival med masser af smagsprøver, spændene foredrag og en hyggelig stund med andre madbloggere fra Madfusionen.dk

Madfusionen er et helt nyt koncept, hvor du kan abonnerer på forskellige madplaner, skrevet af forskellige madbloggere. Jeg har skrevet mig op til projektet, og jeg glæder mig sygt til at udgive min første madplan! 😀

“Hos Madfusionen kan du abonnere på lækre ugentlige madplaner lavet af Danmarks dygtigste madbloggere. De sammensætter madplanerne med hensyn til årstidernes frugt og grønt samt med fokus på mindre madspild.
Hver uge kan du logge ind på din profil og se ugens madplan direkte på din computer, I-pad eller telefon. Her vil du også finde en samlet indkøbsseddel, så du kan handle ind til din madplan på en gang.
Når du abonnerer på madplaner fra Madfusionen behøver du ikke lægge dig fast på en type madplan. Prøv fx. en fuldkorn madplan et par uger og derefter en lowcarb madplan. Du kan altid skifte imellem de forskellige typer af madplaner og med tiden vil der komme mange flere typer madplaner.”
 

Og så til det hyggelige! Her er nogle billeder fra Food Festival 2014 😉

 

 

HUSK at du stadig kan nå at deltage i den kæmpe store give away med Kasia Lilja! Vinderne bliver trukket Søndag. Der er intet mindre end 12 plakater på højkant! Læs hvordan du deltager her.

 

ENJOY! 😉

 

Skriv et svar