Chefs Season i New York #1 – Lunch Panini

Lækkert brød, samgfuld smeltet ost og masser af lækkert fyld! 

New Yorkere går all in på deres streetfood, og en af trendsene lige nu er panini sandwiches med al verdens forskelligt fyld. Jeg har fundet ud af, at det er en fantastisk smart måde at sørge for madpakken på! Jeg har pakket fyldet i forskellige bøtter og tager det hele med på arbejde, så kan jeg varme og samle maden der, og have nok med til et par dage =)

Opskrift-panini-sandwich

Ingredienser: (2 stk)

2 panini brød (du kan også bare bruge fladbrød)
3 cherry tomater
1 grøn peber
1 bold mozzarella
30 g modnet cheddar
1 advokado
2 sylltede cherry pebbers (eller anden syltet stærk chilifrugt)
2 skiver prosciutto
3 skiver italiensk salami

Dressing:
2 dl mayo
1 spsk chilisauce
2 spsk dijon sennep

lunch-panini Madblog-chefsseason

 

Fremgangsmåde

  1. Alt fyldet skæres i tynde strimler
  2. Kom osten på hver sin side af brødet og varm den i ovnen til osten er smeltet lidt (200° i ca 7 min)
  3. Kom fyldet i og fold den på midten!

Server gerne med nogle tortilla chips og en dip – her har jeg brugt hummus og bluecorn chips.

Enjoy! 😉

New-york-opskrift

Skriv et svar