Bonuspost #10 – Verdens nemmeste muslï !

 

_MG_6521

Perfekt, nem myslï som er perfekt til de travle hverdagsmorgener!

Jeg hader at spise kedelig morgenmad! Og dermed også at spise det samme hver morgen! Denne muslï er perfekt fordi den kan holde sig længe, og jeg kan spise noget andet de dage jeg har tid til det. Jeg laver altid en stor portion og har den til at stå i en glas-beholder. Jeg har endnu ikke oplevet den er blevet for gammel 🙂

Camera Counterh 4

Ingredienser – ca (jeg tager den altid på øjemål, alt efter hvad jeg har i skabene)

3 dl grovvalsede havregryn
1 dl græskar kerner
1 dl hørfrø
2 dl hakkede nødder
1 dl solsikke kerner
0.5 dl sesamfrø
Lidt flydende honning

evt. tørret frugt, fx rosiner el. tranebær

———————————————

Fremgangsmåde

  1. Bland og bred alle tørre ingredienser ud på en bradepande
  2. Hæld honningen udover blandingen
  3. Rist i ovnen ved 220° i ca 15 min.

 

Enjoy! 😉

Camera Counterh 14

Skriv et svar