Den danske porresæson er lang, (Juli-April) og den er nyligt startet igen. Og de smager jo dejligt! =)
Denne salat er nem, og et lækkert alternativ til de lidt mere traditionelle salater. Porre og rødløg er ‘lyn-syltet’, og sammen med sødmen fra mangoen og fedmen fra nødderne er denne salat godt, til stort set alt. Denne gang spiste jeg den til et mørt stykke oksekød, men resterne skal i en sandwich i morgen! 🙂
Ingredienser:
0.5 dl rørsukker
1.5 dl lager eddike
1 porre
3 små rødløg
1 bundt radiser
1 mango
1 håndfuld valnødder
—————————————-
Fremgangsmåde
- Porre og løg snittes fint i lange strimler og puttes i en skål med eddike og sukker – lad hvile i 10 min.
- Skær radiser i små strimler.
- Skær mangoen ud i tern – find evt en video på youtube, for at se hvordan det nemmest gøres 😉
- Rist valnødderne kort på en tør pande
- Hæld eddiken fra porrene og tilsæet resten af ingredienserne.
Enjoy!
Husk at hashtagge #chefsseason på instagram, når du laver mad fra bloggen! Jeg vil så gerne se det