Lækker sprød salat med lidt syrlighed. Perfekt ovenpå den fede december!
Denne salat gør sig perfekt som sideret til fx en gryderet eller andre halvfede ting. Den er i øvrigt også en af mine favoritter til at komme i wraps, sandwich osv. Og så er det jo godt der altid er rester tilbage 😉
Der er ingen mængde angivelser i opskriften, for jeg laver den altid lidt på slump – og så er det jo også lettere at lave den i den mængde du skal bruge. Forholdet er ca 1 del rødbedde til 2 dele kål
Ingredienser:
Friske rødbeder
Kål (fx spidskål, hvidkål, savoykål)
Græskarkerner
Hørfrø
Rosiner
Olivenolie
Balsamico
—————————————-
Fremgangsmåde
- Rødbeder skrælles og snittes groft på rivejern – kålen vaskes og skæres i lange strimler
- Det hele vendes sammen med frø, kerner rosiner.
- Sprinkel med olie og balsamico lige inden servering.
Enjoy! 😉