Denne lækre blondie (brownie med hvid chokolade) er perfekt til advents hygge her i julen!
En perfekt kombination af hvid chokolade og saltede pistacienødder og en lækker pistaciecreme! Mere perfekt bliver det altså ikke! Kagen er en lækker fyldig, tung blondie! Jeg elsker brownies, og har ofte bagt dem i utallige variationer, men det er første gang jeg prøver en blondie. Det er jo i virkeligheden bare en brownie med hvis chokolade i stedet for mørk, men smagen er selvfølgelig helt anderledes. Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal lave blondie!
Ingredienser:
300g hvid chokolade
200g smør
200g sukker
125 g mel
1 tsk vanilie sukker
3 æg
50g saltede pistacie nødder
50g pistacie creme
Evt til pynt:
Lidt extra hakkede pistacier
100g smeltet hvid chokolade
—————————————-
Fremgangsmåde
- Smelt 200g chokolade over vandbad, og smelt smøren i en gryde.
- Bland sukker, mel og vanilie i en skål og pisk æggene i blandingen til den er lidt luftig
- Vend den smeltede chokolade og smør i blandingen med en grydeske eller lign.
- Til sidst hakkes nødder og de sidste 100g chokolade groft og vendes i blandingen.
- Bag kagen i en form v 180° i ca 30-40 min. Husk at der gerne må følge lidt med op, når du prikker til den.
- Lad kagen køle helt af inden den skæres ud og spises.
Enjoy! 😉