Disse lækre cookies blev til torsdag eftermiddag, under mit seneste foodshoot. Godt nok skulle maden primært bruges til billeder, men derfor kunne den jo godt smage godt 😉 Så jeg legede lidt med en grundopskrift, og den bedste version blev altså denne!
Ingredienser:
240 gram mel
3/4 tsk salt (hvis man godt kan lide de er salte kom 1 tsk salt i)
140 gram smør
145 gram brun farin
115 gram sukker
1 1/2 tsk vaniljepulver
1 æg
1 tsk bagepulver
2 spsk peanutbutter (crunchy)
2 spsk Marsmallowfluff
- Rør sukker, brun farin og smør godt sammen
- Tilsæt æg og rør igen
- Tilsæt salt, bagepulver, vaniljepulver og mel.
- Vend forsigtig peanutbutter og fluff i dejen.
- Lav klumper på en bageplade – OBS De flyder meget ud, så hav god afstand!
- Bag dem i ovnen ved 175 grader (over – undervarme) ca. 17 min.
- Når de er færdige tages bagepapiret med cookies over på en rist – lad dem køle til de er helt kolde og sprøde.
Enjoy! 😉