Det nemmeste ‘søndagsbrød’ nogensinde! Ingen hævning, ingen æltning. Færdig på 20 min! 🙂
Dette knækbrød er nok det der bliver bagt oftest her hjemme. Det unormalt let, og så kan opsriften varieres efter hvad der lige er på hylderne!
Der står blandede frø og kerner i opskriften. Jeg bruger oftest græskarkerner, hørfrø og solsikkekerner.
Ingredienser:
3,5 dl mel
1 dl havregryn
4 dl blandede frø og kerner
1,5 tsk bagepulver
lidt salt
1 dl olie
2,5 dl vand
—————————————-
Fremgangsmåde
- Bland alle tørre ingredienser.
- Tilsæt vand og olie. Rør sammen til ensartet masse.
- Stryg dejen ud mellem 2 stykker bagepapir på en bageplade. (Alt efter hvor stor pladen er, kan det være nødvendigt at bage af 2 omgange. Dejen skal være meget tyndt strøget ud)
- Bag ved 175° i ca.20 min eller til gyldne. HUSK at tage dejen ud efter 10 min. for at skære til.
Enjoy! 😉
One thought on “Bonuspost – Verdens nemmeste knækbrød”