Oktober er selvfølgelig lig med æbler! Denne relativ lette kage, har et strejf af forår, og er derfor den perfekte måde at glide ind i efteråret! Den er utroligt nem at fremstille, og æblerne kan jo plukkes i baghaven 😉
Ingredienser:
Marengsbunde
4 æggehvider
200g sukker
100g Kokosmel
100g hakket mørk chokolade
—————————————
Fyld:
1/4 l. piskefløde
1/4 l. cremefraiche
4 store æbler
Vanilie
—————————————
- Pisk æggehvider og sukker sammen til massen er hel stiv!
- Vend kokos og chokolade i.
- Smør massen ud i de ønskede forme (jeg brugte bare en bradepande, og skar kagen i 2 til top og bund bagefter) og bag ved 165° i ca 25 min.
- Pisk fløden til flødeskum
- Riv æblerne og vend den FORSIGTIGT i flødeskummen, sammen med cremefraichen.
Enjoy! 😉