Lækker nem opskrift til de travle hverdage!
Ja ja! Unskyld på forhånd! Savoykåls sæsonen sluttede faktisk i december, men der nåede jeg simpelthen ikke at poste denne opskrift =( Men jeg er sikker på du stadig kan finde dansk savoykål i butikkerne, måske endda lidt billigt 🙂
Anyway… denne opskrift er faktisk perfekt til Januar. Den er nemlig både nem og hurtig, og det er jo perfekt når man sådan bliver kaster tilbage til hverdagen efter juleferien!
Ingredienser:
Savoykål
1 peberfrugt
2 rødløg
2 fed hvidløg
200g flødeost (jeg brugte en med krydderurter i for nemhedens skyld)
ca 2 kyllinge bryst.
—————————————-
Fremgangsmåde
- Kålen pilles fra hinanden i blade og vaskes og tørres
- Snit resten af grøntsagerne fint og bland det sammen med smøreosten
- Kyllingen skæres i mindre stykker
- Fyld kålbladene og rul dem sammen.
- Pensel dem med en lille smule olie og bag dem i ovnen v. 180° i ca 45 min. (hold øje med de ikke bliver sorte!)
- Server evt med kartoffel og en hjemmelavet dressing.
Enjoy! 😉