Mmmmhhhhhh!!!!!! Det er koncept er faktastisk nemt og utroligt velsmagende!
Den står på Buddha Bowl week hjemme ved mig i denne uge! Og der er så mange forskellige muligheder! Hvis du ikke kender konceptet buddha bowl så er det kort sagt en skål med base på gryn eller korn og så toppet med en masse forskellige grøntsager tilberedt eller friskt, og evt. protein.
Der er
Det er en smart måde at få tømt køleskabet for overskudsgrønt – og så mætter det utroligt meget!
Her får du opskriften på min seneste udgave: (PS. der mangler en avocado på billederne. Da jeg skulle skyde var de allesammen blevet dårlige :O, men du kan se et billede med avocado på min instagram 😉 )
Indgredienser:
2 stk kyllingebryst
1 spsk sesam olie
2 tsk soya
1 tsk sirachasauce
–
1 ds røde kidneybønner
0,5 finthakket løg
1 spsk tørret paprika
1 tsk tørret ingefær
1 tsk hvidløgspulver
–
140 g quinoa
salt
peber
Saft fra 0,5 citron
3 spsk olivenolie
list hakket frisk thai basilikum
–
2 forårsløg
1 rød peber
2 små rødbeder
1 håndfuld frisk spinat
1 avocado
Tilberedning:
- Kog kylling i ca 30 min. riv dem derefter fra hinanden og vend i sesamolie, soya og sirachasauce.
- Løg snittes fint og vendes med bønner, paprika, ingefær og hvidløgspulver. Bag i ovn i 30 min v. 180°
- Quinoa koges som anvist. Si vandet fra og lad den dampe lidt af inden det blandes med citronsaft, olie, thai basilikum og salt + peber efter smag.
- Forårløg og peber hakkes i små stykker. Rødbeder rives groft. Avocadoen skæres i både.
- Nu skal det hele bare samles i en smuk skål!
Enjoy! 😉