Ugens anden Buddha Bowl er MINDST lige så lækker som den første
Her får i endnu en Buddha bowl variant! Denne gang med base på perlespelt. Den mætte, om muligt, en del mere end den første udgave som du kan finde her: Buddha Bowl med quinoa, kylling og avocado.
Ingredienser:
200g perlespelt
3 spsk olivenolie
salt
peber
saft fra 1 lime
1ds kikærter
0,5 løg
2 tsk paprika
2 tsk spidskommen
salt
peber
1 rødbede
0,5 squash
180g campignon
100 g cherrytomater
200g chorizo
frisk korriander
Fremgangsmåde:
- Perlespelten koges som anvist, og smages derefter til med salt, peber, lime saft og olivenolie.
- Løget hakkes fint og blandes med kikærter, paprika, spidskommen og salt og peber. Steg det på en varm pande til de er møre og lidt sprøde – ca 10 min.
- Champignon og chorizo skæres ud og steges på pande, hver for sig!
- Rødbede og squash rives groft og tomaterne skæres ud.
- Nu skal det hele bare samles i en lækker skål.
Enjoy! 😉