Chorizo, artiskok & semi-dried tomater! Hungry yet? De her pølsehorn er ægte hipstersmarte og med på moden! Nogle dage er der bare ikke noget bedre, end klassikere fra barndommen! Jeg fik den største craving efter pølsehorn i weekenden. Jeg ville dog gerne kæle lidt for dem og opgradere dem til noget lidt mere extravagant!
Ca. 16 stk.
Dej:
Ingredienser:
500 g hvedemel (du kan sagtens udskifte 100-150 g med fuldkornsmel)
150 g smør (stue temperatur)
50 g gær
2.5 dl mælk
1 tsk salt
2 tsk paprika
—————————————-
Fremgangsmåde
- Lun mælken & opløs gæren heri
- Bland resten af ingredienserne i og ælt godt sammen (røremaskine anbefales, ellers dejkrogene på din håndmixer)
- Del dejen i 2 boller og lad dem hæve i 45 min.
Fyld
Ingredienser:
8 alm. pølser
0.5 Hel chorizo
2 rødløg
0.5 glas grillede artiskok hjerter
0.5 glas semi-dried tomater
2 dl (ca) Ketchup
Lidt chili sauce
—————————————-
Fremgangsmåde
- Pølserne skæres i 2
- Resten af ingredienserne hakkes semi-fint og blandes sammen.
Til sidst:
- Del hver bolle i 2
- Rul hver bolle ud i en stor cirkel og del den i 4 (som en pizza)
- Placer en pølse og lidt fyld i den yderste ende
- Rul først 1 gang, fold så siderne ind, og rul færdig.
- Lad hornene hvile i 15 min
- Pensl med æg, drys sesamfrø/hørfrø (el. andet pynt) på
- Bages i midten af ovenen v. 225° ovn i ca. 15 min.
Enjoy! 🙂