Man er begyndt at kunne finde danske radiser, og det skal selvfølgelig udnyttes her på Chefs Season! Og så tager opskriften maks 20 min!
Foråret har vist sig fra sin bedste side på det sidste og jeg har sådan haft lyst til at spise noget ‘sommerisk’ ! Derfor bliver dennes uges opskrift en lækker salat.
Denne salat er tung nok til at fungerer som hovedret med en bid brød til! Rejerne kan nemt skiftes ud med fx. tun eller kylling 🙂
I salaten er der ikke angivet mængder. Du kan nemt selv varierer alt efter hvor stor portionen skal være 😉
Ingredienser:
Radiser
Rejer
Advocado
Rødløg
Rød peberfrugt
Hårdkogte æg
Agurk
Salat (Jeg har brugt 3 forskellige denne gang: Frisse, Radicchio og Feldsalat – Det giver en god blanding er fedme og syrlighed)
Forskellige frø / kerner
—————————————-
Fremgangsmåde
- Skær skær skær! Og skyl 😉
Dressing:
Ingredienser:
200 g creme fraiche 18%
1 tsk dijon sennep
1 tsk karry
1 tsk paprika
2 tsk æblecider eddike
Lidt salt & pebber
—————————————-
Fremgangsmåde
- Rør først creme frachie og sennep sammen. Derefter tilsættes resten af ingredienserne.
Enjoy! 😉