Bonuspost #14 – Søndags Crunch

_MG_0162_MG_0166  _MG_0160

Den müsli er perfekt til brunch, eller bare en lækker søndag! Men den er kun til specielle lejligheder. Den er nemlig ikke særlig sund 😀 

Hvis du craver en lækker crunchy müsli er dette sagen! Med store klumper af ren knas, havregryn, frø, nødder og kerner! Og selvfølgelig lidt mørk chokolade når det nu skal være 🙂 Hvis du skal have en lidt mere sund hverdagsmusli er der en opskrift lige her: Verdens nemmeste müsli.

Jeg har gjort denne opskrift ekstra nem og skrevet den i ‘dele’. På den måde kan du nemt selv styre mængden. Jeg kan fortælle at jeg har brugt 100g. denne gang.

_MG_0150

Ingredienser:

Crumble:
1 del hvedemel
1 del smør
1 del sukker
1 del havregryn

Resten:
1 del havregryn
1 del blandede frø/kerner (fx græskarkerner, hørfrø, sesam osv)
1 del hakkede nødder
Lidt flydende blomster honning

—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Bland alle crumble ingredienserne sammen og smuldr i hærnderne, til du har en ensartet sandet konsistens
  2. Spred godt ud på en bageplade bag i ca 15-20 min ved 200° (til det er gyldent)
  3. Køl af
  4. Hæld havregryn, frø/kerner og nødder ud på en bageplade
  5. Drys med honning
  6. Bag i ca 15-20 min ved 175°, rør rundt undervejs.
  7. Køl af
  8. Bland det hele sammen og hæld det i luft tætte glas
  9. Server med yoghurt og revet chokolade. Her kan du også tilføje frugter og kompotter 🙂

Enjoy! 😉

 

_MG_0156

Skriv et svar