Januar post #1 – Fyldte, bagte savoy-ruller

Lækker nem opskrift til de travle hverdage! 

_MG_4544

Ja ja! Unskyld på forhånd! Savoykåls sæsonen sluttede faktisk i december, men der nåede jeg simpelthen ikke at poste denne opskrift =( Men jeg er sikker på du stadig kan finde dansk savoykål i butikkerne, måske endda lidt billigt 🙂

Anyway… denne opskrift er faktisk perfekt til Januar. Den er nemlig både nem og hurtig, og det er jo perfekt når man sådan bliver kaster tilbage til hverdagen efter juleferien!

_MG_4530 _MG_4531 _MG_4534

Ingredienser:

 

Savoykål
1 peberfrugt
2 rødløg
2 fed hvidløg
200g flødeost (jeg brugte en med krydderurter i for nemhedens skyld)
ca 2 kyllinge bryst.

—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Kålen pilles fra hinanden i blade og vaskes og tørres
  2. Snit resten af grøntsagerne fint og bland det sammen med smøreosten
  3. Kyllingen skæres i mindre stykker
  4. Fyld kålbladene og rul dem sammen.
  5. Pensel dem med en lille smule olie og bag dem i ovnen v. 180° i ca 45 min. (hold øje med de ikke bliver sorte!)
  6. Server evt med kartoffel og en hjemmelavet dressing.

Enjoy! 😉

_MG_4522

Skriv et svar