Special Guest

Special Guest – Frk. Hansen – Tapas tarteletter! + GIVEAWAY

21. juli 2015
giveaway

Det er sommer, der er næsten sol, og jeg er hjemme i det danske efter 3 måneder i New York! Det skal fejres!

Derfor har jeg inviteret den skønne DIY – blogger Frk. Hansen i køkkenet til endnu et special guest indlæg.
Gabriella Hansen har er utroligt lækker blog med en masse skøn inspiration og opskriter på vaske ægte DIY ting! her kan du få ideer til både lamper, illustrationer og perler! Jeg kan nemt blive fanget i hendes univers i flere timer! Her er hendes egne ord:

“Jeg er kandidatstuderende ved arkitektskolen Aarhus. Hverdagen deles med Hr. Kæreste i den lille lejlighed i midten af Aarhus. Jeg arbejder desuden i en ungdomsskole, hvor jeg underviser i kreative fag. Jeg elsker det kreative rum og skifter ofte materialer og teknikker. Derfor favner bloggen også bredt og her er alt fra strik til perleplader. Bloggen skal formidle både små og store projekter, der kan laves af alle. Her skal der være noget at hente for både nybegyndere og fagfolk.”

I disse indlæg tager vi udgangspunkt i gæstens favorit-ret og pepper den lidt op til noget helt nyt! En af Gabriellas favoritter er tarteletter. Jeg har lavet dem lidt mere elegante end originalen og lavet dem om til en slags tapas ret, som er perfekt til forret eller en lille snack-kanapé.

giveaway

BBQ-Chorizo

Ingredienser:
Bbq-Sauce 

3 tsk paprika
4 tomater
0,5 rødløg
4 fed hvidløg
1,5 spsk brunfarin
5 tsk dijon sennep
3 spsk oregano
2 spsk spidskommen
5 spsk ketchup

Chorizo:

100 g chorizo
o,5 rød peber
0,5 rødløg
0,5 flaske cremefine

 

—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Tomater, løg og hvidløg hakkes fint og steges på en varm pande i lidt olie sammen med alle krydderierne.
  2. Når det er stegt godt igennem tilsættes farin, sennep og ketchup.
  3. Lad det stege endnu mere igennem. Til sidst blendes det hele igennem (det er nemmest med en stavblender).
  4. Snit chorizo, peber og løg semi-fint og steg det på en pande.
  5. Tilsæt cremefine og lad det simre lidt (5 min) og til sidst tilføjes bbq-saucen og det hele varmes igennem.

 madblog

 

Kylling i asparges

Ingredienser:

3 kogte kyllingerbryst
200 g flødeost natural
3 spsk creme fraiche
0,5 grøn peber
1 bundt asparges
1 rødløg
Saft fra 0,5 citron
1 tsk stødt ingefær
Salt & peber

—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Kylling, peber, løg og asparges skæres i små stykker. (Husk at knække asparges i bunden)
  2. Flødeost, cremefraiche, citron og ingefær blandes sammen, og resten blandes i.
  3. Smag til med salt og peber.

 

Tarteletter

Ingredienser:

1 pakke butterdej

—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Dejen stikkes ud med en rund udstikker (eller glas) og placeres på en bradepande. (Jeg brugte en muffinform, for at være sikker på de ikke ‘puffede’ op i hinanden, med jeg tror simpelthen ikke det er nødvendigt).
  2. Bag dem i ovnen efter anvisning på pakken. De skulle gerne puffe op til små halv runde bolde.
  3. Lad dem køle af, og skær dem over på midten så du har 2 ’skaller’ at kumme fyld i.

 

GIVEAWAY! 

Som altid er der en giveaway når der er gæster i køkkenet!
Denne gang kan du vinde en af Frk. Hansens lækre illustrationer og en af mine plakater!
Alt du skal gøre er af kommenterer neden under, og så er du med i lodtrækningen! Du kunne jo evt kommenterer hvem du gerne vil se som den næste gæst! :)
Vinderen bliver fundet fredag d. 31 juli!

 

Enjoy! 😉

Everybody deserves nice food! SHARE:

0
Shares
Print Friendly

You Might Also Like

  • Frk. Hansen som special guest og en lille konkurrence - Frkhansen.dk 22. juli 2015 at 8:58

    […] fra vores dag i køkkenet. Så nu kan I se mig kaste med krydderier og jonglere med dej lige HER. (Resultatet er blevet så godt, virkelig. Jeg bliver nemlig, som en lille genert pige på 5 år […]

  • Henriette C 22. juli 2015 at 10:49

    Mmmm… Det skal hvertfald prøves i weekenden, når veninderne kommer til tøseaften!?

    • chefsseason 25. juli 2015 at 10:06

      Skriv endelig hvad dommen er fra veninderne! =D

  • Rikke Hyldgaard Hansen 22. juli 2015 at 11:32

    Ser vildt lækkert ud! Hvad med at invitere en fra en krimi- blog?

    • chefsseason 25. juli 2015 at 10:06

      God ide! Hvem elsker ikke en krimi!

  • Helena 22. juli 2015 at 13:00

    åhhhh det kunne jeg super godt tænke mig at vinde

  • Amanda H. 22. juli 2015 at 13:20

    Krydser fingre!

  • Dorte Oddershede 22. juli 2015 at 13:46

    Mummm …. Ser så lækkert ud , er vild med tarteletter så de her SKAL bare prøves mums. Syntes du skulle invitere Ibbyheart …. Den sødeste blogger …. Knus

    • chefsseason 25. juli 2015 at 10:07

      Det var en fantastisk ide! Hun er skøn!

  • Kathrine S 22. juli 2015 at 17:53

    Hvor ser det lækkert ud!
    Krydser fingre for konkurrencen :)

  • Anja F 22. juli 2015 at 19:27

    Krydser fingre..

  • Sofie 23. juli 2015 at 6:20

    Det er godt nok er par flotte billeder – dem vil jeg bestemt ikke have noget imod at have hængende :-)

  • Nanna Hansen 23. juli 2015 at 8:16

    Det ser så lækkert ud! Det må jeg helt sikkert prøve. Jeg er også selv helt vild med tarteletter, så det falder lige i min smag :)
    Derudover er det nogle virkeligt smukke billeder :)

    • chefsseason 31. juli 2015 at 18:58

      Tillykke!! =) Du har vundet! Send mig en mail :)

  • Marianne Juhl 23. juli 2015 at 14:02

    Super fed præmie

  • Esther Larsen 24. juli 2015 at 18:02

    Skønne præmier, som jeg vil blive glad, hvis jeg var så heldig at vinde en af?
    Mvh Esther

  • Katrine Hamborg 26. juli 2015 at 19:26

    Jeg har læææænge ledt efter en alternativ servering af tarteletter! Så lækkert det ser ud – må prøves! (-:

    Derudover ville det da være ALT for fedt med nyt til at pryde lejlighedens kedelige vægge!

  • Hanne w 27. juli 2015 at 23:02

    Ser helt vildt lækkert ud 😀
    Jeg er vant til min mors hjemmelavede tarteletter (som bestemt ikke er noget at kimse af 😉 ) men disse skal altså prøves :)

  • Monica 28. juli 2015 at 10:08

    Ser lækkert ud – og flot præsentation. Skal prøves!

  • Louise 28. juli 2015 at 17:42

    Super fin blog! Følger meget med i frkhansen blog, da, jeg selv godt kan li at være kreativ… Meeen er også MEGA mad glad, så dejligt med nogen nye ideer og inspiration???

  • Natasia Kaltoft 28. juli 2015 at 20:32

    Uh det lyder alt for godt.
    Et fokus på lækre retter fra den store verden og/eller vegetarretter kunne være spændende!