Bonuspost

Bonuspost #1 – Peanutbutter- & Marshmellowswirl Cookies

19. oktober 2013

pbcookies

Disse lækre cookies blev til torsdag eftermiddag, under mit seneste foodshoot. Godt nok skulle maden primært bruges til billeder, men derfor kunne den jo godt smage godt 😉 Så jeg legede lidt med en grundopskrift, og den bedste version blev altså denne!

_MG_6665

Ingredienser:

240 gram mel
3/4 tsk salt (hvis man godt kan lide de er salte kom 1 tsk salt i)
140 gram smør
145 gram brun farin
115 gram sukker
1 1/2 tsk vaniljepulver
1 æg
1 tsk bagepulver
2 spsk peanutbutter (crunchy)
2 spsk Marsmallowfluff

  1. Rør sukker, brun farin og smør godt sammen
  2. Tilsæt æg og rør igen
  3. Tilsæt salt, bagepulver, vaniljepulver og mel.
  4. Vend forsigtig peanutbutter og fluff i dejen.
  5. Lav klumper på en bageplade – OBS De flyder meget ud, så hav god afstand!
  6. Bag dem i ovnen ved 175 grader (over – undervarme)  ca. 17 min.
  7. Når de er færdige tages bagepapiret med cookies over på en rist – lad dem køle til de er helt kolde og sprøde.

 

Enjoy! 😉

_MG_6673

Everybody deserves nice food! SHARE:

0
Shares
Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like