Sæson Opskrift

Oktoberpost #2 – Kartoffel-gulerodssuppe

27. oktober 2013
Untitled

Untitled

Cremet, lækker og fuld af smag! Denne suppe er noget af det nemmeste at lave, og så er den ekstra god at varme sig på!

Ingredienser:

Jeg har ingen mål på denne opskrift! Den bliver simpelthen lavet alt efter hvor meget der i køleskabet!

Kartofler
Gulerødder
Forårsløg
Persille
Mælk/fløde
—————————————-

Fremgangsmåde

  1. Kog kartofler og gulerødder møre.
  2. Purer med den tilbageværende væske (jeg må nogle gange tilføje lidt vand).
  3. TIlsæt mælk/fløde til den ønskede tykkelse.
  4. Drys med hakkede forårsløg og persille inden servering
  5. Du kan evt supplere med rugbrødscrutoner eller bacon!

Enjoy! 😉

 

Everybody deserves nice food! SHARE:

0
Shares
Print Friendly

You Might Also Like